Ο Ιάπωνας Takashi Itoh μας δείχνει πως το ταλέντο και η διάθεση μπορούν να μεταμορφώσουν ένα κοινό φρούτο σε έργο τέχνης. Οι συνδυασμοί των χρωμάτων του καρπουζιού (πράσινο, κόκκινο και άσπρο) είναι ατελείωτοι και το αποτέλεσμα αξιοθαύμαστο. Βέβαια μπορούμε πάντα αφού θαυμάσουμε το έργο τέχνης να το κρυώσουμε και να το φάμε!
Τέχνη του σκαλίσματος λαχανικών και φρούτων είναι μία παραδοσίακή τεχνική στην Ταϋλάνδη εδώ και 700 χρόνια. Ο Takashi Itoh άρχισε να δημιουργεί με το καρπούζι ότναν εντυπωσιάστηκε από μία παρουσίαση ταϊλανδικής τέχνης στο Τόκυο το 2001. Έκτοτε έχει δημιουργήσει εκατοντάδες εκπληκτικά γλυπτά από καρπούζι.
Πηγή: perierga.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου